Esiintymiset & Ajankohtaista

Tulevat kuorokonsertit ja uutiskatsaus

Esiintymiset

Candominon ja CandoMinin tulevat konsertit

Ajankohtaista

07
06
2018
Kirjoittanut Kirsi Kujanpää

CandoMini lapsi- ja nuorisokilpailun voittajaksi Vocal Espoo -festivaalilla

CandoMini voitti ensimmäisen palkinnon Vocal Espoon järjestämässä lapsi- ja nuorisokuorokilpailussa 4.6. Espoon kulttuurikeskuksessa. Aiemmin koulukuorokilpailuna tunnettu kilpailu oli tänä vuonna avoin kaikille lasten ja nuorten kuoroille. Tapahtuman tuomareina toimivat Jonna Vehmanen, Jussi Chydenius ja Pasi Hyökki.

Viena Kankaan johtama CandoMini esitti kilpailukappaleinaan monipuolista ohjelmistoa hengellisestä musiikista kansanmusiikkiin. Ohjelmassa olivat mm. Einojuhani Rautavaaran Rakkaus ei koskaan häviä, virolaisen Veljo Tormisin Lauliku Lapsepoli sekä indonesialainen sävelmä Yamko Rambe Yamko.

Vuonna 2013 perustettu CandoMini juhlii tänä vuonna 5-vuotista toimintaansa. Aiempaa kilpailumenestystä on esimerkiksi syksyltä 2016, kun CandoMini palkittiin kultaleimoin espanjalaisella Canta al mar -kuorofestivaalilla. Viime kesänä Tampereen Sävelessä lapsikuoro pääsi niin ikään kultakantaan. 

Kuoro osallistuu lokakuussa 2018 kansainväliseen kuorokilpailuun Venetsiassa. 10-17-vuotiaiden lasten CandoMiniin ja CandoMinin valmennuskuoroon otetaan uusia laulajia elokuussa, ja kuoroihin voi hakea lomakkeella tai olemalla yhteydessä suoraan kuoronjohtajiin. 

Kilpailun uutinen: Vocal Espoo

24
05
2018
Kirjoittanut

Laulajahaku käynnissä kaikkiin kuoroihin!

Candomino, CandoMini ja kuorokerho aloittavat syyskautensa elokuussa 2018 ja kaikkiin kuoroihin otetaan uusia laulajia! Täytä nettisivujemme lomake tai voit olla yhteydessä suoraan kuoronjohtajiin. Kuoroelämästä voi lukea esimerkiksi Candominon blogista ja seuraamalla sosiaalisen median kuulumisia. Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

Seuraa meitä