Esiintymiset & Ajankohtaista

Tulevat kuorokonsertit ja uutiskatsaus

Esiintymiset

Candominon ja CandoMinin tulevat konsertit

 • 10.02.2019 / 10:00

  Espoon tuomiokirkko, Espoon piispan virkaanastujaismessu

 • 30.03.2019 / 18:00

  Oulun tuomiokirkko, CAN WE SING? : Candomino ja Cantio Laudis

 • 08.04.2019 / 19:00

  Olarin kirkko, Kevätkonsertti

 • 31.03.2019 / 14:00

  Suvannon kappeli, CAN WE SING? : Candomino Ylivieskassa

 • 30.05.2019 /

  Liedon kirkko, Candomino ja Paraisten Vokaaliyhtye Liedossa

 • 03.06.2019 /

  Olarin kirkko, Candomino ja Paraisten Vokaaliyhtye Olarissa

Ajankohtaista

20
12
2018
Kirjoittanut Intendentti

CandoMini ehdolla Tempo-palkinnon saajaksi

CandoMini on ehdolla Radio Classicin Tempo-palkinnon saajaksi kuoro-sarjassa. Vuonna 2018 perustetun palkinnon tavoite on nostaa esiin nuorta suomalaista klassisen musiikin osaamista ja antaa tunnustusta tehdystä työstä. Voittajan valitsee raati, mutta myös yleisö voi vaikuttaa palkinnon saajiin äänestämällä Tempon sivuilla 16.2.2019 asti.

CandoMini on saavuttanut viisivuotisen taipaleensa aikana menestystä, kultaleimoja ja palkintoja Canta Al Mar -kuorofestivaalilla Espanjassa, Tampereen sävelessä, Vocal Espoo -kuorotapahtumassa ja Venetsian Claudio Monteverdi -kuorokilpailussa. Kuorokilpailujen ja festivaalien lisäksi CandoMini on konsertoinut ahkerasti kotimaassa ja levyttänyt vuonna 2016 kuuden kappaleen UNI-levyn sekä perustamisestaan lähtien tehnyt aktiivisesti yhteistyötä muiden lapsi- ja nuorisokuorojen kanssa ympäri Suomea.

01
12
2018
Kirjoittanut Helleka Tallgrén, intendentti

CandoMinin tiernatytöt voittoon Tiernapoikakilpailussa

CandoMinin tiernatyöt voittivat viikonloppuna Oulussa järjestetyn perinteisen Tiernapoikakilpailun mukaelmat-sarjan. 85. kerran järjestettyyn kilpailuun osallistui 22 joukkuetta. Mukaelmat-sarjassa Tiernapojat esitetään joko sisällöllisesti tai musiikkillisesti mukaeltuna. Sarjan ensimmäisen palkinnon arvo on 2000 euroa. CandoMinin tiernatytöissä lauloivat 15-vuotiaat Saaga Linna, Irene Niinikoski, Elena Kinnunen ja Elina Lilja.

20
10
2018
Kirjoittanut

CandoMini lauloi voitokkaasti

CandoMini-lapsikuoro voitti 20.10.2018 kansainvälisen Claudio Monteverdi kuorokilpailun Venetsiassa. CandoMini ylsi ensimmäiseksi lapsikuorosarjassa ja voitti myös koko kilpailun pääsarjan grand prix palkinnon. CandoMini-kuoroa johtaa musiikkipedagogi Viena Kangas. Kilpailussa oli mukana kuoroja muun muassa naapurimaista Ruotsista ja Venäjältä sekä Kreikasta, Italiasta ja Tanskasta. 

Tuomariston mukaan kuoron sointi on puhdas ja laulaminen tarkkaa. Palautteiden perusteella kuoron soinnissa kuuluu laulamisen ilo ja hyvä yhteishenki. Kuoronjohtajan ja kuoron välinen kontakti on vahva ja pedagogisesti taianomainen.

- Voitto tuli yllätyksenä ja olo on kiitollinen! Olen iloinen siitä, että saan työskennellä näin lahjakkaiden lasten kanssa ja onnistua yhdessä musisoimalla, kommentoi voittoa kuoronjohtaja Viena Kangas.

Kilpailuohjelmisto koostui keskiaikaisesta kirkkomusiikista moderneihin kuoroteoksiin. Ohjelmistossa oli kappaleita muun muassa Piae cantiones kokoelmasta, Einojuhani Rautavaaralta, Pekka Kostiaiselta ja Veljo Tormikselta.

Espoolaiskuoro koostuu 10–17-vuotiaista laulajista ja se harjoittelee Olarin kirkolla. Candomini on aikaisemmin voittanut Vocal Espoo lapsi- ja nuorisokuorosarjan kesällä 2018, palkittu Tampereen sävel -kuorokatselmuksessa kultaleimalla ja lapsikuoron erikoispalkinnolla, saanut kultaleiman Canta al Mar kuorofestivaaleilla Espanjassa kahdessa sarjassa ja kuoronjohtaja Viena Kangas on palkittu kuoronjohtajan erikoispalkinnolla.

Seuraa meitä