Esiintymiset & Ajankohtaista

Tulevat kuorokonsertit ja uutiskatsaus

Esiintymiset

Candominon ja CandoMinin tulevat konsertit

  • 30.05.2018 / 19:00

    Sellosali, Espoo, Kuorojen kevät: Candomino & CandoMini

Ajankohtaista

12
06
2017
Kirjoittanut Kirsi Kujanpää

CandoMini palkittiin kultaleimalla Tampereen Sävelessä

CandoMini palkittiin kultaleimalla 8.-11.6.2017 käydyssä Tampereen Sävelen kuorokatselmuksessa. Lisäksi kuoro sai lapsikuorolle myönnetyn erikoispalkinnon. Kilpailuun osallistui kaikkiaan 54 kuoroa Suomesta ja ulkomailta, joista 13 ylsi kultatasolle yhdellä tai kahdella kultaleimalla. 

CandoMini esitti kilpailukappaleinaan mm. Arvo Pärtin säveltämän Peace Upon You, Jerusalem sekä Veljo Tormisin Ringmängulaul-kappaleen. Tampereen Sävel oli jo toinen CandoMinin menestyksekäs kilpailu vuoden sisään. Lokakuussa 2016 Viena Jurvelinin johtama kuoro saavutti kultadiplomit sakraali- ja lapsikuorosarjassa Canta al mar -kuorofestivaalilla Barcelonassa. 
 

08
02
2017
Kirjoittanut Kirsi Kujanpää

CandoMinin kuorokerho aloittaa keväällä 2017

Viime syksynä Candomino-kuoroperheeseen saatiin uusi tulokas, alle 10-vuotiaiden kuorokerho, joka kokoontui lähialueen koulussa iltapäiväkerhona. Nyt kenellä tahansa 7-9-vuotiaalla on mahdollisuus tulla mukaan kuorokerhoon! Kerhoon ei ole pääsykoetta, ainoastaan innostus laulamista kohtaan riittää. Kuorokerholaiset pääsevät myös esiintymään yhdessä CandoMinin kanssa - kerho onkin hyvä paikka innokkaille tuleville CandoMiniläisille ja Candominolaisille taitojen hiomiseen!

CandoMinin kuorokerho kokoontuu torstaisin Olarin kirkolla klo 17.00-17.45 ja mukaan voi liittyä vaikka heti. Ilmoittautumiset suoraan kuorokerhon vetäjälle Tuoville: tuovikangas@gmail.com

01
11
2016
Kirjoittanut Kirsi Kujanpää

Candomino 50 -blogi

Juhlavuoden blogi on avattu, julkaisut kerran viikossa tiistaisin vuoden 2017 loppuun asti!

Seuraa meitä