Samuli Välimäki, Musica Vocalen 1-basso

Kamarikuoromme Musica Vocale Lieto musisoi keväällä yhdessä Candominon kanssa. Helatorstaina 30.5. laulamme kotikirkossamme Liedossa ja koulujen päätyttyä heti maanantaina 3.6., on meidän vuoromme tulla Olarin kirkkoon. Toivotamme kuulijoiden lisäksi myös lempeän kesän tervetulleeksi konserttiimme.

Musica Vocale syntyi Paraisilla kuoronjohtaja Tomi Satomaan aloitellessa kanttorinuraansa saaristossa. Toiminta vakiintui nopeasti ja kahdeksan vuoden jälkeen kuoro siirtyi entisessä muodossaan Paraisilta Lietoon. Näin myös aiemmasta nimestämme, Paraisten vokaaliyhtyeestä, päätettiin luopua.

On ilo päästä laulamaan Candominon kanssa! Johtajamme kuoromusiikin tyyli- ja sointi-ihanne on Candominon historiassa. Hän on itse laulanut kuorossa ja elänyt sen vaikutuspiirissä koko elämänsä. Iso osa Musica Vocalen ohjelmistosta on Candominon esittämää. Muiden kuorojen kanssa emme juurikaan ole tehneet yhteistyötä,  joten senkin vuoksi nämä konsertit ovat meille erityisiä.

Liedon kirkko on keskiaikainen, harmaa kivikirkko, joita löytyy Varsinais-Suomesta useita. Olarin kirkkoon verrattuna tunnelma on arkkitehtonisesti ja akustisesti varsin toisenlainen. Tervetuloa tutustumaan Candomino ja kuulijat!

Candomino ja Musica Vocale tuovat musiikkiterveisensä Suomenlahden takaa Eesti õhtud – kaikuja Virosta -konserteissa 30.5. klo 20 Liedon kirkossa ja 3.6. klo 19.30 Olarin kirkossa. Konserteissa kuullaan musiikkia virolaisilta säveltäjiltä, kuten Arvo Pärtiltä, Mart Saarilta ja Cyrillus Kreekiltä. Candominoa johtaa Esko Kallio ja Musica Vocalea Tomi Satomaa. Liedossa ohjelma 10 € ovelta ja Olarissa liput 10/15 € (sis. ohjelma) ennakkoon candomino.fi ja ovelta tuntia ennen.

Osta lippuja tästä