Viena Jurvelin, CandoMinin johtaja

joulukuva_minot_minit

Candominon ja CandoMinin yhteiset joulukonsertit ovat perinne jo neljän vuoden takaa. Jouluna perinteisesti kokoonnutaan yhteen läheisten ja ystävien kanssa, ja siksi myös Candomino-kuoroperhekin yhdistää voimansa kauden päättäviin, tunnelmallisiin joulukonsertteihin. Tänä vuonna konsertit kuullaan Helsingissä Olaus Petrin kirkossa ja perinteikkäässä Espoon tuomiokirkossa.

Muistan vieläkin elävästi sen hetken, kun kuulin Candominoa ensimmäistä kertaa livenä. Kämppikseni lauloi Candominossa ja kutsui minut kuuntelemaan joulukonsertin harjoituksia. Heti ensimmäinen kuulemani laulu, Madetojan Tähtitaivas teki suuren vaikutuksen – miten kaunis ja kirkas sointi, miten soljuvaa ja voimakasta laulua! Tuolloin päätin, että tällaisessa kuorossa haluan laulaa itsekin, ja vuotta myöhemmin olinkin jo mukana nauhoittamassa kyseistä kappaletta Ihme-joululevylle.

Lapsesta saakka olen tottunut siihen, että joulunalus on täynnä konsertteja ja esiintymisiä. Joulukuun kiireeseen on jo tottunut, ja joulukonsertit ovat tärkeä osa juhlapyhiin valmistautumista. Edelleen juuri joulukonsertit tuntuvat olevan niin kuorolaisille, kuoronjohtajalle kuin yleisöllekin se vuoden kohokohta. Tänä vuonna olemme suunnitelleet Candominon ja CandoMinin Loiste-joulukonsertit niin, että yhteistä ohjelmaa on aiempaa enemmän, vaikka tuttuun tapaan kuorot esittävät myös omia numeroitaan. Konserteissamme kuullaan rakkaimpien suomalaisten joululaulujen lisäksi muun muassa koko CandoMini-kuoron ainutlaatuinen Tiernatytöt-esitys ja Candominon kantaesittämänä Juan Juradon Hodie Nobis. Pääseepä yleisökin laulamaan tuttua jouluvirttä yhdessä kuorolaisten kanssa.

Toivotan teidät kaikki mitä lämpimimmin tervetulleiksi Loiste-joulukonsertteihimme!

LOISTE – Candominon ja CandoMinin joulukonsertit
johtaa Esko Kallio ja Viena Jurvelin

19.12. klo 19 Olaus Petrin kirkko
21.12. klo 19 Espoon Tuomiokirkko

Liput 22,50 € / 12 € candomino.fi tai tuntia ennen ovelta

Osta lippuja tästä