Haluaisitko saada ystäviä ja päästä laulamaan yhdessä Suomen parhaista lapsikuoroista? Toivoisitko löytäväsi harrastuksen, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi? Haluaisitko olla osa isoa kuoroperhettä?

CandoMini ja CandoMini-valmennuskuorot etsivät parhaillaan uusia laulajia!

CandoMini on Suomessa ja ulkomaillakin palkittu kuoro, joka harjoittelee tavoitteellisesti ja kunnianhimoisesti hauskanpitoa unohtamatta. Kuoro kokoontuu maanantaisin klo 17.15–20.00 Olarin kirkolla ja kuoroa johtaa Viena Kangas. Kuoroon voivat hakea 10–17-vuotiaat laulajat.

CandoMinin kahdessa valmennuskuorossa harjoitellaan kuorolaulamisen perustaitoja ja äänenkäyttöä. Valmennuskuoro 1 on tarkoitettu n. 6–9-vuotiaille laulajille, eikä aiempaa musiikkikokemusta vaadita. Tässä kuorossa laulamista opetellaan leikin ja liikkeen kautta. Valmennuskuoro 2 on tarkoitettu n. 9–13-vuotiaille laulajille, joilla on jo hiukan aiempaa laulukokemusta ja jotka tähtäävät CandoMiniin. Valmennuskuorot harjoittelevat maanantaisin Olarin kirkolla, valmennuskuoro 1 klo 17–18 ja valmennuskuoro 2 klo 18.15–19:45.

Kuorojen koelaulut järjestetään ma 20.5. klo 16–18 Olarin kirkolla. Koelaulua varten jokainen hakija valmistaa yhden vapaavalintaisen kappaleen, joka esitetään ilman säestystä. Ilmoittaudu mukaan koelauluun tällä lomakkeella.

Nuorille aikuisille suunnatun Candominon koelaulut järjestetään syksyllä.

Tutustu CandoMiniin Facebookissa ja Instagramissa!

 

 

Osta lippuja tästä