Pinja Perttunen, Candominon puheenjohtaja

50-vuotisjuhlavuoden jälkeen Candomino ry:llä on ollut aikaa miettiä menneen sijaan tulevaisuutta ja omaa identiteettiään. Mikä on meidän paikkamme, mitä haluamme tulevaisuudessa olla ja mikä merkitys sillä on, kun kerromme olevamme korkeatasoista kuorotoimintaa lähes sadalle lapselle ja nuorelle tarjoava yhdistys?

Olemme kuluneen vuoden aikana ottaneet isoja harppauksia tiiviimmän kuoroperhe-ajatuksen puolesta. Loimme uusia toimintatapoja, joista toivon mukaan tulee rakastettavia perinteitä: kevätkaudella jaoimme ansioituneille laulajille kunniakirjat ja syksyn uurastuksen aloitimme kaikkien kuorojen yhteisellä tilaisuudella. Samanaikaisesti olemme painottaneet erityisesti Candominon perustajan, Tauno Satomaan, viestiä kuorolaulamisesta: “Kuorossa laulamisen pitää olla hauskaa!”  

Uskon ja väitän, että edellä mainituilla asioilla on merkitystä ja vaikutusta siihen, miten tuotamme musiikkia ja elämyksiä kuulijoillemme. Esimerkiksi Sellosalissa pidetyssä Kuorojen kevät -konsertissamme tunnelma oli käsinkosketeltava ja lauletut sävelmät puhuivat korkeatasoisen tekemisen puolesta kaikkien kuorojemme osalta sekä yhdessä että erikseen. Kulunutta syksyä ei voi muistella ilman, että mieleen tulee monia onnistumisen hetkiä. Suurimpana CandoMinin Grand Prix -voitto Claudio Monteverdi -kuorokilpailussa Venetsiassa, satoja kuulijoita kerännyt Grandomino-konsertti Espoon tuomiokirkossa yhdessä Candominon ja alumnien kanssa sekä CandoMini-valmennuskuoron toiminnan aloittaminen.

Näistä ilon aiheista haluan kiittää kaikkia mahtavia kuorolaisia, osaavia työntekijöitämme, toiminnan rahoittajia, yhteistyökumppaneita ja tukijoukkoja! Kiitos, että olette mahdollistamassa jokainen osaltanne maailman parhaan harrastuksen!

 

Lämpimästi tervetuloa Loiste-joulukonsertteihin 18.12. klo 19 Olaus Petrin kirkkoon ja 19.12. klo 19 Espoon tuomiokirkkoon. Konserteissa voit hetkeksi rauhoittua, kuunnella ja vain olla. Tuokoon sulosävelemme kaivatun joulumielen ja -rauhan sekä mahdollisuuden pysähtyä joulun taian äärelle.

Lippuja (22/12 €) voi ostaa ennakkoon candomino.fi ja ennakkolipunmyynnin päätyttyä ovelta tuntia ennen käteisellä ja kortilla.

Osta lippuja tästä