Anna Sandström aloittaa elokuussa CandoMini-lapsikuoron uutena taiteellisena johtajana. Sibelius-Akatemiasta musiikkikasvatuksen aineryhmästä maisteriksi valmistunut Sandström on syventynyt opinnoissaan kuoronjohtoon ja laulupedagogiikkaan. Hän on myös opiskellut laulua Tukholman kuninkaallisessa musiikkikorkeakoulussa ja täydentänyt koulutustaan mestarikursseilla sekä avoimen yliopiston kautta.

Sandström työskentelee erityisesti lapsi- ja nuorisokuorojen parissa kuoronjohtajana, harjoituttajana sekä äänenmuodostajana. Hän on kuulunut Cantores Minores -poikakuoron opettajakuntaan vuodesta 2010 sekä Helsingin Konservatorion opettajakuntaan vuodesta 2020 sekä työskennellyt Tukholmassa Adolf Fredriks musikklasser -kuorokoulussa.

Sandström on innoissaan uudesta tehtävästään CandoMinissä:
”Upeaa päästä työskentelemään CandoMinin kanssa ja visioimaan kuoron toimintaa ja ohjelmistoa pitkällä tähtäimellä sekä jatkamaan sitä hienoa työtä, mitä Viena on kuoron kanssa tehnyt tähän asti. Toivottavasti meillä tulee olemaan hauskoja ja inspiroivia harjoituksia, joissa sukellamme syvälle musiikkiin. Toivon myös, että voimme yhdessä kehittää Suomen lapsi- ja nuorisokuorokenttää ja toimia sen hyväksi.”

Haluatko laulaa CandoMinissä? CandoMinin koelaulut järjestetään 15.8. Hae mukaan nettisivuillamme!

Osta lippuja tästä